I morgen kl. 11 starter løberne på to dages strabadser rundt på stierne ved Galløkken, Rønne. Når de er halvvejs i løbet, er det vores (min) tur til at starte på dette års DM på 24 timer.

For et halvt år siden havde jeg en forhåbning om, at jeg skulle ud på 210 km i mit comeback-løb. Som tidligere nævnt, så sker det ikke denne gang.

Da jeg tilmeldte mig konkurrencen, var jeg godt klar over, at jeg ikke kunne nå at komme i superform. I stedet for at forcere træningen, har jeg forsøgt at få min løbestil lagt i nye rammer. Den sidder ikke helt i skabet endnu, men det skal nok komme. Målet for 24H blev ændret til at se, hvor længe jeg kunne holde barfodsstilen. Et forvredet knæ har dog gjort løbelivet lidt surt de sidste 2½ uge! Jeg vil forsat forsøge at holde skruen i vandet så længe som muligt, men er klar over, at løbet meget hurtigt kan være slut.

Ligegyldigt hvad, så glæder jeg mig til et par døgn uden megen søvn i gode venners lag (Det er jo sygt, at mødes på denne måde!). At udfordringerne så må vente lidt på sig – det går nok.

Gider man ikke EM i fodbold, så er jeg sikker på, at der kommer opdateringer fra Tejn IF Løb. Får jeg tid 😉 , så sender jeg nok et par tweets.