Tivoli Friheden har åbnet en vinterforlystelse i NRGi Arena i denne weekend. Man har fået nogle duuller til at stå for aktiviteten. Forlystelsen er vist en slags karrusel, hvor en omgang er på hele 251 meter. Det unikke er, at man selv kan bestemme hastigheden. Og der mulighed for indløse turpas til 6, 12 og 24 timer. Der er jo basis for en åbenlys succes.

Starten gik kl. 10 og over 80 personer er tilmeldt Andelkassen Indoor Run 24 Hours. Selvom influenzaen har gjort indhug på antallet af startende, er det ret flot at så mange stiller op.

Løbet har tiltrukket ultraløbere fra hele Nordeuropa. Jeg er personligt spændt på, hvad norske Per Audun Heskestad kan løbe. Per har tidligere 226 km i 2011, så han bør regnes blandt favoritterne til at vinde løbet.

Der er også en del løbere fra ultralandsholdet til stede i Aarhus (Dejligt at se). Jeg forventer dog ikke, at de vil ud og præge løbet i markant grad. For flere af dem skal løbet bruges som forberedelse til andre udfordringer senere på året. Håber, at alle kan holde sig skadefri.

Der kommer dog ikke til at mangle fart i feltet. Jeg ved, at der er en del, som gerne vil ud og vise, at de kan løbe længere end 200 km på et døgn. Jeg håber, at de hver og en lykkes med deres projekt.

Live resultater her.

Masser af gode ben i Aarhus det kommende døgn.