endurance & passion

Bislett 24H 2012

Så er løberne sat i gang til 24 timers centrifugering under siddepladserne på Bislett stadion. De godt 500 meter er elsket og hadet – men at arrangementet plejer at kører kan der ikke røres ved.

Tidligere har Bislett 24H tiltrukket mange danskere løbere – i år er det kun May-Britt Hansen og Jacob Vestergaard som repræsentere de danske farver. Held og lykke til dem – håber, at de må nå deres mål og om ikke andet, så have et dejligt løb.

For første gang bliver der afholdt Norske Mesterskaber – de ses også af deltagerlisten, hvor de fleste stærke norske løbere er til start. Blandt de norske herrer bliver der virkelig hård kamp – jeg vil nødigt komme med et bud. Der er også lagt op til en hård kamp mellem kvinderne, men her er mit bud, at vinderen bliver svensk eller måske engelsk.

Løbet kan følges live her eller på web-tv.

Jeg har gode oplevelser fra Bislett 24H både som løber og support – jeg er faktisk godt misundelig over, ikke at være til stede i Oslo.

I stedet skal jeg til koncert med Spleen United – de har lavet et godt bud på en ultraløbssang. Spleen United er bekendt med ultrasporten, idet de tidligere har holdt et par 24 timers koncerter.

[youtube]http://youtu.be/o3C6ZFeNXkU?hd=1[/youtube]

Held og lykke til alle gode ultra-venner i Oslo denne weekend.

Send en hilsen til løberne på: Twitter: Hastag #Bislett24 eller SMS +4748496699

 

 

1 Kommentar

  1. admin

    Tillykke til Bjørn Tore Taranger, som med godt 245 km blev den første norske mester på 24 timer (Dejligt at se, at der nogle områder, hvor nordmændene er bagefter os danskere 😉 ). Mesterskabet blev ikke helt den store dyst, som man (jeg) måske havde forventet. Succes var der heller ikke hos Jakob og May-Britt – desværre :-(.
    http://topptid.no/results/official?raceid=949

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑