I sommers var jeg første gang på Kysthospitalet i Skodsborg. Den gang kunne det konstateres, at jeg havde en meniskskade samt slid på brusken i mit højre knæ. Det blev den gang aftalt, at skaden skulle have mulighed for at hele op af sig selv, eller i hvert tilfælde så meget som muligt.

I november blev det så aftalt, at jeg skulle begynde at løbe igen – det har jeg ellers afholdt mig fra siden sommeren. Efter sidste weekends testløb måtte jeg konstatere, at skaden desværre ikke er helet op. Men siden mit første besøg i Skodsborg er der sket meget i positiv retning, så det har på ingen måde været forgæves.

I dag var jeg så til forundersøgelse med henblik på operation. Allerede den 3. januar skal jeg under kniven. Dejligt, at det kan ske så hurtigt, når først beslutningen er truffet.

Operation er på ingen måde helbredelse. Når noget af menisken bliver fjernet bliver der større belastning på den resterende del af menisken. Jeg kan mærke, at jeg kompenserer i de øvrige led, så operation er den bedste løsning nu, hvis jeg ikke skal få følgeskader i ankler og hofte. Det bliver fedt at komme i gang med næste fase. Allerede nu ser jeg frem til genoptræningen – den kommer til at omfattet en masse cykling 🙂 Løb bliver der til gengæld ikke meget af indledningsvis.

knae