Jeg glæder mig – glæder mig til at cykle…

Bilturen ned gennem de lange bakker i de belgiske Ardenner. Dagens lille løsne-op-tur. Det hele fortæller mig, at jeg er klar. Klar til at stampe i pedalerne fra Paris (Rambouillet) til Brest og retur igen.

Dagens vigtigste opgave var at få hente startnummer og få gjort de sidste indkøb (ikke mindst til Lisanne, som bliver vores hytte i dagene, hvor jeg cykler).

I år har arrangørerne droppet cykelcheck dagens før start og flyttet det til umiddelbart inden start. Det er en god idé. Sparer en masse tid i løbet af formiddagen og selve nummerudlevering foregik lynhurtigt, selvom der skal næsten 7000 deltagere igennem på dagen. Og alt sammen med et kæmpe smil. Chapeau til arrangørerne so far.

Efter en god frokost med franske specialiteter, skulle cyklen og benene lige luftes lidt. Vi kom lidt sent frem til overnatningsstedet i går, hvor det ikke blev til en tur der. Men i dag blev der tid.

Træningen er jo slut, så planen var at trille 25 km i roligt tempo og få skyllet benene godt igennem.

Det blev til smuk tur, bl.a. ned i Chevreuse-dalen. Men når man kører ned, så skal man jo også op igen. Op pulsen fulgte med op, stigningen bød på 11 procent over et længere stykke.

Søndag er race day, men min start er først 20.15. Jeg duer ikke til at sove meget længe. Plan er derfor at komme og få en god gang frank morgenmad og få pakket cyklen. En solid gang frokost og middagslur (har fået lov). Inden afgang til Rambouillet skal der lige en let gang aftensmad på bordet.

Jeg kommer nok til at lave et par opdateringer på AltidMedvind og Instagram. Jeg bliver glad for hver og en kommentar, som bliver skrevet undervejs. Men til din orientering, så læser jeg dem først, når jeg er kommet i mål.