Så er det snart nu.

Jeg kan næsten ikke vente, men om kun 1,5 uge skal jeg deltage i Paris-Brest-Paris; et ultimativt eventyr for mange langdistancecyklister. Det er en drøm, endnu en gang at at stå på startlinien i Rambouillet og opleve den fantastiske stemning, de smukke landskaber og den udfordrende rute.

Jeg har trænet vedholdent og længe for at være klar til dette løb. Der er stort set styr på grejet, jeg skal have med. Der skal lige nye dæk på cyklen og kæden skal smøres, mangler lige en powerbank som kan supplere GPSen med strøm. Om et par dage lægges tøj, værktøj og mad (gel og bar) frem. Undervejs vil jeg også benytte mig af de mange kontrolposter og services (private franskmænd, med små boder – nogle endnu gratis) langs ruten.

Der er dog én ting, der stadig bekymrer mig lidt: mit håndled. Det har været ømt i et stykke tid nu, og det generer mig især på de lange ture. Jeg har prøvet forskellige ting for at lindre smerten, som at justere styret, skifte handsker og specifik træning. Men det er som det er. Det bliver helt sikkert værre under løbet, men så finder jeg en løsning på det!

Men nok om mine bekymringer. Jeg vil hellere fokusere på mine forventninger. Jeg forventer ikke at slå nogen rekorder (min personlige rekord er lige under 60 timer, sat for 20 år siden). Er vejret nogenlunde, og undgår jeg defekter, så er mit mål at køre igennem på 72 timer (der er 90 timer til at gennemføre på).

Jeg vil bare nyde turen gennem Bretagne og gennemføre den med et smil på læben. Jeg vil opleve solopgange, solnedgange og stjernerne på himlen. Jeg vil opleve nedture og opture i mere end en forstand. Jeg vil føle glæden, spændingen og stoltheden ved at være en del af dette historiske løb.