Deltog denne formiddag i en trailevent i Fruens Plantage lige syd for Næstved. På forhånd havde 30 løbere meldt deres ankomst til eventen, som var arrangeret af Fysium. Jeg tror ikke, at der var nogen, som blev væk på pga. gårsdagens snestorm eller det dejligt snasket trailvejr. Der var super betingelser for at løbe i bakker på de småstier – og så i et par lånte sko fra Salomon. Og mon ikke der ryger et par knopsko eller to over disken i løbet af den kommende uge 🙂

Nu er det ikke fordi det på nogen måde er nyt for mig at løbe i naturen – skov og sti har altid været min fortrukne legeplads, når der skulle løbetrænes. Og selve området har jeg løbet og cyklet meget i gennem årene – fantastisk sted. Men når det er muligt, så vil jeg gerne støtte op om  gode lokale initiativer – som gør alle parter lidt rigere.

Med Tracy Høeg i front gik tur rundt i bakkerne. Alle kunne være med, da der blev gjort små hold undervejs. Min nuværende formkurve blev bekræftet med besværet vejrtrækning. Der er stadig et stykke vej tilbage. Så ærligt; jeg beklagede ikke de små pauser.

Som nævnt, så var der mulighed for at prøve et par sko fra Salomon. På første tur røg jeg ned i et par Fellraiser – god pasform og med godt bid i underlaget, men stadig en lidt højhælet fornemmelse. På 2. turen var jeg tilbage i mine Vivobarefoot Neo Trail – dejligt at komme ned på jorden igen.

Næste weekend står den på en hyggetur til Geel Skov sammen med gode kolleger. Vi ses til Garmin Winter Trail. Har du ikke tilmeldt dig endnu, så tror jeg faktisk, at du kan nå det endnu. Efter dagens event, så er jeg superklar 😉