I dag er det så allerede fire uger siden, at jeg blev knæopereret. Januar er fløjet af sted!

Hvordan går det så med benet? Jeg kan ikke sige, at smerten er blevet så og så meget mindre – da jeg overhovedet ikke har haft smerter i knæet. Det tager jeg selvfølgelig som et godt tegn. At der fortsat er lang vej tilbage, er jeg forberedt på.

For godt to uger siden begyndte jeg på min genoptræning. Den består i første omgang af bevægelse af knæleddet. For at knæet kan slippe for at være vægtbærende, sker det på kondicyklen. Der er nu ikke meget konditionstræning over det, da cyklingen foregår ved næsten ingen belastning. Men 4-5 gange om ugen á 30 minutter bliver det da til. Normalt vil min T-shirt være gennemvædet efter en halv time på cyklen; nu er der ingen sved overhovedet. Fordelen er, at man (næsten) kan slippe for at vaske idrætstøjet.

Udover at kunne løbe en tur, så savner jeg at kunne kaste lidt rundt med kettlebells. Det ligger endnu langt ude i horisonten at få lov til det igen, men jeg nærmer mig med små skridt. 

På tirsdag er det tid til yderligere en kontrol af knæet. Kunne være dejligt, hvis der kommer tilføjelser til genoptræningen